Lediga tjänster

Fritidspedagoger


Engelska Skolan Novia

Engelska Skolan Novia ingår i organisationen Engelska Skolor och Förskolor AB, där idag 220 personer arbetar inom tre grundskolor och fyra förskolor. Allt startade 1993 med systerskolan Engelska Skolan Norr som är en av de äldsta friskolorna.


Vi erbjuder våra elever en tvåspråkig utbildning av hög kvalité som följer den svenska läroplanen. Vår pedagogik präglas av ett hållbart arbetssätt där vi arbetar för att hjälpa varje elev att förverkliga sin fulla potential både akademiskt och som människa. 


Engelska Skolan Novia har ca 460 elever i åk F-9 och är belägen mellan Årstadal/Årstaberg.


Vem är det vi söker?  

Vi vill att du har erfarenhet från skola och/eller fritidsverksamhet.


Du bör vara positiv och samarbetsvillig. Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. 


Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla. 


Vi värdesätter och arbetar för en hållbar arbetsmiljö för våra anställda. Som en del i detta erbjuder vi friskvårdsbidrag.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse där vi tillämpar 6 månaders provanställning.


Utöver din erfarenhet och kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Våra ledord; glädje, tydlighet, öppenhet och framtidsansvar, som är vägledande i vår arbetsvardag, behöver kännas bra för dig.


Ansökan  

Varmt välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och ditt CV till: jobb@esn.se. Märk ansökan med Fritids. Urval sker löpande. Önskar du veta mer om tjänsten vänligen kontakta fritidsansvarig  Linnéa Tjernell 073-504 39 62.
Engelska skolan Novia
Sjöviksbacken 24-26, 117 43 Stockholm

E-mail: exp@esnovia.se, Tel: 08-400 121 40


LinkedIn