Arbeta hos oss

Arbeta på Engelska Skolan Novia

Novia är en attraktiv arbetsplats som attraherar kompetenta medarbetare som delar skolans värderingar och syn avseende pedagogik, kvalitet och hur en trygg skola och arbetsplats skapas. Skolan har bara behöriga lärare och övriga medarbetare känner att man bidrar till bästa tänkbara förutsättningar för elever alla kategorier.

Att vara medarbetare hos Novia innebär att man känner uppskattning parallellt med tydligt ansvar och mandat.

Den dagliga verksamheten präglas av entusiasm för uppdraget och insikten om att nödvändiga förändringar och utveckling sker genom konstruktiva idéer och initiativ fjärran från förtal och negativa svårtolkade signaler.

Novia präglas av korta beslutsvägar och snabba åtgärder och initiativ vid behov – alltid med elevernas bästa för ögonen.

Novia är en arbetsplats man går till med lätta steg och höga ambitioner i mötet med elever och kollegor. Det är både roligt och meningsfullt att arbeta här.

Carina Bertsdotter, Rektor


Vill du skicka in en spontanansökan gör du det enklast här:


carina.bertsdotter@esnovia.se


Lediga tjänster


Redovisningsekonom till Engelska Skolor & Förskolor i Sverige AB

ESF AB växer och har idag 220 medarbetare som arbetar inom våra tre grundskolor och fyra förskolor. Engelska skolan Norr, Engelska skolan Novia, The Tanto International School, Engelska franska förskolan, Engelska förskolan Norrmalm, Engelska förskolan Frej och Engelska förskolan Norra Djurgårdsstaden. Vi är ett självständigt dotterbolag till våra ägare Atvexa.

Till vår organisation, söker vi nu en redovisningsekonom som tillsammans med vår ekonomi- och administrationsavdelning vill fortsätta att utveckla ekonomiarbetet. Hos oss får du kompetenta kollegor som alla brinner för utveckling och lärande.

Arbetet
Som redovisningsekonom kommer du självständigt att ha hand om några av våra skolor och förskolor i ett nära samarbete med vår andra ekonom samt administrativ chef.
Arbetet innebär redovisning, fakturering, bokslut samt rapportering. Vi vill också att du har goda kunskaper i excel samt har en bra analytisk förmåga.

Rollen är placerad vid vårt kontor på Engelska skolan Norr i Roslagstull och du rapporterar till den administrativa chefen.

Vem är det då vi letar efter?
I grunden ser vi att du gärna har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande kombinerad med några års arbetslivserfarenhet.
Utöver din erfarenhet och kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas tillsammans med oss behöver du vara en prestigelös lagspelare som på ett nyfiket och öppet sätt tar dig an nya miljöer och människor.

Våra ledord glädje, tydlighet, öppenhet och framtidsansvar, som är vägledande i vår arbetsvardag, behöver kännas bra för dig.

Då vi verkar i en internationell miljö behöver våra medarbetare behärska svenska och engelska i tal och skrift.

För mer information om tjänsten samt ansökan kontakta:
Lisa Hellberg, administrativ chef
lisa.hellberg@esn.se
+ 46 76-3127175Engelska Skolan Novia

Sjöviksbacken 24-26
117 43 Stockholm

Org.nr: 556569-9302

E-mail: exp@esnovia.se

Tel: 08-400 121 40

ALL RIGHTS RESERVED © Engelska Skolan Novia