Lediga tjänster

Skoladministratör

Just nu söker vi en skoladministratör, föräldravikariat 80% med start 1/4 tom 31/12 med ev. förlängning.
Vi söker dig som tycker om att ge service, har goda kunskaper i administration samt gillar att vara ansiktet utåt för vår skola.

Vill du veta mer om tjänsten eller skicka en ansökan kontakta gärna!
Lisa Hellberg, Administrativ chef och HR-chef
lisa.hellberg@esn.se  076-3127175 

Nu söker vi fler personer som kan hoppa in som vikarie på kort varsel för korta och/eller längre uppdrag.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från skola och/eller fritidsverksamhet och är positiv och samarbetsvillig. Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. 

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla. 

Utöver din erfarenhet och kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Våra ledord; glädje, tydlighet, öppenhet och framtidsansvar, som är vägledande i vår arbetsvardag, behöver kännas bra för dig.

Ansökan  

Varmt välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och ditt CV till: linnea.tjernell@esnovia.se.  Urval sker löpande. Önskar du veta mer om vänligen kontakta fritidsansvarig  Linnéa Tjernell 073-504 39 62.